Better Me Vıa Wellbeıng

eTwinning faaliyeti temelde Avrupa’nın farklı ülkelerinden öğretmenlerin, farklı okullardan  öğretmenlerle deneyimlerini paylaşıp fikir alışverişinde bulunabileceği çevrimiçi bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ebru SED koordinatörlüğünde eTwinning projesi olan , Better Me via Wellbeing’e katıldı. 10 öğrencimiz ile katıldığımız bu projede, öğrencilerimiz İngilizce dilinde Romanya, Bosna Hersek, Gürcistan ve ülkemizde bulunan proje ortaklarımız ile planlanan etkinlikleri her ay planlı şekilde yaparak hem öğrenip hem eğlenecekler. Aynı zamanda öğrencilerimiz başka okullardan veya ülkelerden akranları ile iletişim kurarak, farklı kültürleri tanıma, yabancı dilde iletişim kurabilme becerilerini geliştirme, web teknolojilerinin eğitim amacıyla da kullanabileceğini fark edeceklerdir.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, projede başarılar diliyoruz.

01.03.2024 63

01-03-2024