Huzurevi Ziyareti

03.04.2024 29

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı huzurevi ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu anlamlı ziyaretler, gençlerimizin büyüklerimizle bir araya gelerek değerli tecrübeler paylaşmasına ve kuşaklararası bilgi, deneyim aktarımına olanak sağlıyor. Yaşlılarımızın sevgi ve tecrübeleriyle gençlerimizin enerjisi bir araya gelerek, güzel bir etkileşim ortaya çıkardı.

Ziyarete katılan öğrencilerimizin, yaşlı büyüklerimizin hayat hikayelerini dinlemek; onların tecrübelerinden hayatlarına damıttıklarını öğrenmek ve birlikte geçirilen zaman, etkinliğin en özel anları arasındaydı. Ziyaret, huzurevi sakinleriyle sohbetin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Manevi  anlam zenginliği olan faaliyeti organize eden İngilizce öğretmenimiz Ebru SED,Türk Dili ve Edebiyatı zümre öğretmenlerimiz Okan KILIÇ ve Pınar ÖZEN'e ve ķıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

03-04-202403-04-202403-04-202403-04-2024