Better Me Vıa Wellbeıng

Better Me Vıa Wellbeıng

01.03.2024 78

İngilizce öğretmenimiz Ebru SED ve öğrencilerimiz "Better Me via Wellbeing" e-Twinning projesi kapsamında fiziksel sağlık başlığı adı geleneksel açık hava oyunu çalışması gerçekleştirdiler.

Projede yetişkinler oyundan hoşlanır, ancak çocuklar oyun oynar. Oynamak çocuğun fiziksel, bilişsel gelişimini ve yaratıcı olmasını sağlar. Oyun oynarken çocuk, ailesinin ve toplumun bireyi olduğu kadar, oyun topluluğunun da eşit bir üyesidir. Oyunu çocuk, kendini kanıtlama, doygunluk sağlama ve eğlenme aracı olarak kullanır. Öte yandan oyunun çocuğu yetişkin yaşamına hazırlayan, onu etkin kılan bir yanı olduğu da hatırdan çıkartılmamalıdır. Aynı zamanda her çocuğun yaşamı için gerekli olan bir etkinliktir.

Projede emeği geçen proje sorumlusu ,İngilizce öğretmenimiz Ebru SED ve çok değerli öğrencilerimize teşekkür eder, proje çalışmalarında başarılar dileriz.

30-04-202430-04-202430-04-2024


Better Me Vıa Wellbeıng eTwinning faaliyeti temelde Avrupa’nın farklı ülkelerinden öğretmenlerin, farklı okullardan öğretmenlerle deneyimlerini paylaşıp fikir alışverişinde bulunabileceği çevrimiçi bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ebru SED koordinatörlüğünde eTwinning projesi olan , Better Me via Wellbeing’e katıldı. 10 öğrencimiz ile katıldığımız bu projede, öğrencilerimiz İngilizce dilinde Romanya, Bosna Hersek, Gürcistan ve ülkemizde bulunan proje ortaklarımız ile planlanan etkinlikleri her ay planlı şekilde yaparak hem öğrenip hem eğlenecekler. Aynı zamanda öğrencilerimiz başka okullardan veya ülkelerden akranları ile iletişim kurarak, farklı kültürleri tanıma, yabancı dilde iletişim kurabilme becerilerini geliştirme, web teknolojilerinin eğitim amacıyla da kullanabileceğini fark edeceklerdir.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, projede başarılar diliyoruz.

01-03-2024