Kocasinan Şehit Samet Kırbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Yeteneklerimizi deneyimlerimize bağlı sahip olduğumuz değerler doğrultusunda bilgili, becerili ve kendine güvenen öğrenciler yetiştirmek. Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri takip eden eğitim ve öğretim alanında normlara ulaşmayı hedefleyen örnek eğitim, bilim ve teknoloji merkezi olmak. Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; • Yaratıcı, • Dünyaya uyumlu, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, • Yurtsever, • Yüksek donanımlı, • Üretken, • Ahlaklı, • Dinamik, • Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Ülkemiz ekonomisi ve sanayisini kalkındıracak yetenekli teknik eleman yetiştiren bir üst öğrenime öğrenci hazırlayan eğitim kurumuyuz. Bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, fırsat tanımak önümüzdeki yüz yılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. • Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, • Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, • Üretken, • Yaratıcı, • Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; • En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, • Teknoloji destekli, • Yabancı dil ağırlıklı ve • Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Örgün Eğitim-Öğretim : 09:00 – 16:50 Açık Lise : 18:00 – 22:00
Isınma: Doğalgaz merkezi sistem, kaloriferli ısınma mevcuttur.
Servis Bilgisi: Okul Servisi Bulunmamaktadır
Sportif Etkinlikler: FUTSAL İSTANBUL 3. İSTANBUL 5. İSTANBUL 6. BAHÇELİEVLER 1. BAHÇELİEVLER 2. BAHÇELİEVLER 3. HENTBOL: FUTSAL İSTANBUL 1. İSTANBUL 2. İSTANBUL 3. BAHÇELİEVLER 1. BAHÇELİEVLER 2. BAHÇELİEVLER 3. TÜRKİYE 4.
Bilimsel Etkinlikler: ROBOT PROJESİ DÜNYA 4.
Proje Çalışmaları: PROJELERİMİZ: 1.YETİM KARDEŞ PROJESİ 2.E-KART PROJESİ 3.KİTAP OKUMA PROJESİ 4.ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN PROJESİ 5.ÜNİVERSİTE KAPIMIZ PROJESİ 6.ROBOT PROJESİ 7.ÜRETEN OKULLAR
Kontenjan Bilgileri: 9.Sınıf : 300 Öğrenci

WEB - https://sehitsametkirbas.meb.k12.tr

Adres - Kocasinan Merkez Mah. Kızılelma Cad. No 16 Bahçelievler İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Mahmutbey Caddesi hastane durağından 97, 97E ve 98A numaralı halk otobüsleri geçmektedir. Okulumuz Mahmutbey Caddesine 100 metre mesafede etrafında hastane ve çeşitli okullar bulunmaktadır.

Adres - Kocasinan Merkez Mah. Kızılelma Cad. No 16 Bahçelievler İSTANBUL

Ulaşım Kocasinan Merkez Mah. Kızılelma Cad. No 16 Bahçelievler İSTANBUL E-posta Adresi: 365612@meb.k12.tr Mahmutbey Caddesi hastane durağından 97, 97E ve 98A numaralı halk otobüsleri geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 20 km. İlçe Merkezine Uzaklık 4 km. Mahmutbey Caddesi hastane durağından 97, 97E ve 98A numaralı halk otobüsleri geçmektedir.