Uzm. Öğrt. Murat BİLGE - Okul Müdürü

Uzm. Öğrt. Murat BİLGE - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Murat BİLGE, İlk, orta ve lise öğrenimini Uşak ili Karahallı ilçesinde tamamladı. Lisans eğitimi için Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Eğitimi Bölümüne 1995 yılında kayıt oldu. Bu bölümden 1999 yılında mezun oldu. Mezuniyet sonrası atama yapılıncaya kadar geçen sürede özel bir jeneratör fabrikasında üretimden sorumlu müdür yardımcısı olarak göreve yaptı. 1999 yılı ekim ayında Maltepe Küçükyalı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine öğretmen olarak ataması yapıldı ve göreve başladı. Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Teknoloji Eğitimi Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans eğitimini 2007 yılında tamamladı. 2023 Yılında Uzman Öğretmen oldu.

2003 yılında Bahçelievler Kocasinan Şehit Samet Kırbaş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine İsteğe bağlı olarak öğretmen olarak tayin oldu ve 2009 yılına kadar bu görevine devam etti. 2009 yılı Mart ayından itibaren yöneticilik görevine başladı ve sırasıyla Bahçelievler Mustafa Nevzat Pısak Mesleki Eğitim Merkezi, Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kocasinan Şehit Samet Kırbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı, Teknik Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı,  Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu.

22/08/2019 tarihinden itibaren Okulumuzda Okul Müdürü olarak atanmış ve görevine devam etmektedir. Kendisi gibi Eğitimci olan Özlem Hanım ile evli olup, Enes Efe ve Zeynep isminde iki çocuk babasıdır.