Okul Sanayi İşbirliği Protokolleri

Okul Sanayi İşbirliği Protokolleri

23.02.2024 44

Okul Müdürlüğümüz ile MÜSİAD Kimya, Metal ve Maden Sektörü Yönetimi Arasında Eğitimde İşBirliği Protokolü


Okul Sanayi İşbirliği kapsamında Okul Müdürlüğümüz ile MÜSİAD Kimya, Metal ve Maden Sektörü yönetimi arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalanmıştır. Eğitim, staj ve istihdam konularında yapacağımız işbirliğinin okulumuz öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

İmzalanan protokol ile Kimya, Metal ve Maden Sektör Kurulu ve Okulumuzun Kimya ve Metal Bölümü öğrencilerine yönelik mentorluk, staj ve eğitim destekleri sağlamayı taahhüt ediyor. Bu iş birliği sayesinde öğrencilerimiz sektördeki uzmanlarla daha yakından tanışma fırsatı bulabilecek, sektörel bilgi ve deneyimlerini artırarak iş hayatına daha hazırlıklı bir şekilde adım atabilecekler.

Sektör kurulu yöneticileri, bu anlaşma ile Kimya ve Metal sektörüne nitelikli işgücü kazandırmak adına önemli bir adım olduğunu vurgulayarak öğrencilere sunulan desteklerle geleceğin sektör liderlerini yetiştirmek amacında olduklarını belirttiler.

Protokolün imzalama sürecinde değerli katkılarından dolayı MÜSİAD Kimya, Metal ve Maden Sektör Yönetim Kuruluna ve Kimya, Metal ve Maden Sektör Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muhittin CAN Beyefendi'ye teşekkür ederiz.

23-02-202423-02-202423-02-202423-02-2024


Okul Müdürlüğümüz ile “MİK-EL Lift Technologies” Firması Arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü


Okul Sanayi İşbirliği kapsamında Okul Müdürlüğümüz ile “MİK-EL Lift Technologies” firması arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalanmıştır. Eğitim, staj ve istihdam konularında yapacağımız işbirliğinin okulumuz öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Protokol imzalama sürecinde değerli katkılarından dolayı “MİK-EL Lift Technologies”  firması yönetim kurulu üyeleri sayın Erkan AKTAŞ Bey  ve Nihat GÜVEN Bey’e , Firma yetkilileri Salim SARUMAN Bey , Harun BAKİ Bey, okulumuzun mezunlarından  kurum Müdürü Mehmet SELÇOK Bey’e , Elektrik – Elektronik  Teknolojileri alanı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

27-02-202427-02-202427-02-202427-02-2024